Ukryte toksyny
Żywność, która truje
Stron: 372
Data wydania: 2017-06-30
Oprawa: broszurowa
brak w magazynie
Wysyłka do 24h
Dostawa od 9,90 zł
Za każdym razem, kiedy badania wykazywały alarmujące wyniki zawartości ołowiu, aluminium, wolframu, rtęci i arsenu oraz innych toksycznych składników w codziennych pokarmach, w zdrowej żywności, w smakołykach dla zwierząt, jak również w certyfikowanej żywności organicznej, reakcja producentów była zawsze taka sama: „Nie mów o tym nikomu!”.
fragment
Amerykański naukowiec MIKE ADAMS przerywa zmowę milczenia na temat tego, czym tak naprawdę „karmią” nas producenci żywności, suplementów diety, witamin, szczepionek i kosmetyków. Wielkie koncerny spożywcze oraz środki masowego przekazu, które utrzymują się z reklam produktów spożywczych i suplementów, zmówiły się, aby nie ujawniać dowodów naukowych i ukryć przed opinią publiczną szokującą prawdę na temat jedzenia. Prawdę na wagę naszego zdrowia i życia.
Z książki dowiesz się:
• czym skażone są żywność, suplementy diety, produkty ekologiczne, kosmetyki oraz karma dla zwierząt?
• jaki ma to wpływ na nasze zdrowie i życie?
• co jeść, a czego unikać?
• jak odtruć zatruty organizm?
MIKE ADAMS – naukowiec, publicysta, wielokrotnie nagradzany dziennikarz śledczy. Założyciel i redaktor portalu NaturalNews.com, twórca FoodInvestigations.com, HealingFoodReference.com, HonestFoodGuide.org i kilku innych serwisów poświęconych tematyce zdrowia naturalnego.
Specyfikacje
Autor: Mike Adams
EAN: 9788365706973
ISBN: 978-83-65706-97-3
Format: 145x205 mm
Stron: 372
Data wydania: 2017-06-30
Oprawa: broszurowa
powiadom mnie, kiedy pojawi się w sprzedaży
BEZPROBLEMOWY ZWROT TOWARU. Kupuj i sprawdź spokojnie w domu. W ciągu 14 dni możesz odstąpić od umowy bez podania przyczyny. [*Nie dotyczy ebooków i innych produktów dostarczanych w formie cyfrowej]
Inni kupili także
Inni kupili także